Jarkko Mononen, Toimitusjohtaja
050 524 5889
jarkko@red.fi


MAINOSTOIMISTO RED Fredrikinkatu 63, 00100 Helsinki

Me edelläkävijät

ME EDELLÄKÄVIJÄT

Linnunratamme laidalla, keskellä Suomea on alue, jossa tapahtuu merkittäviä asioita. Täällä on joukko ihmisiä ja yrityksiä, jotka ovat päättäneet ryhtyä toimeen maapallon puolesta. Fortum, Gasum, Kiertokapula, Hyvinkään Lämpövoima ja Riihimäen Kaukolämpö muodostavat alueellaan kiertotalouden ketjun, joka edustaa osaamisellaan energia-alan ja materiaalien tehokkaan kierrätyksen terävintä huippua.

Redin luoma kampanjakonsepti “Me edelläkävijät” nostaa esiin tätä monipuolista, koko yhteiskuntaa ja luontoa palvelevaa kiertotalouteen pohjaavaa osaamista. Kampanja kytkee innostavasti mukaan myös alueen asukkaat ja tavalliset kansalaiset – kiertotalouden olennaisen lenkin – nostamalla esiin arjen valintoja, joita tekemällä kuka tahansa meistä voi olla edelläkävijä.


Kampanjan keskeisenä toteutuksena on monipuolinen ja informatiivinen kampanjasivusto osoitteessa meedellakavijat.fi, joka tarjoaa tietoa kiertotaloudesta, sitä edistävistä yrityksistä sekä kaikesta siitä, mitä tavallinen kansalainen voi tehdä kiertotalouden hyväksi.

Lisäksi kampanja näkyy aktiivisesti ja pitkäjänteisesti somessa: Facebookin (facebook.com/meedellakavijat) ja Instagramin (@meedellakavijat) haltuunotto kestää useita kuukausia, sisältäen monenlaisia postauksia sekä yritys- että kuluttajanäkökulmasta.


Lähde siis mukaan. Kiertotalouden kehä voi käynnistyä vaikka oikein lajitellusta sipsipussista!

Katso koko tarina ja koe, mitä on olla kiertotalouden edelläkävijä.