Vahvojen naisten vahvoille hiuksille

Hiusten, kynsien – ja naisten – puolesta

RED loi täysin uuden brändistrategian ja markkinointiviestinnän konseptin Biorion-tuoteperheelle, viestien mielikuvallisesti sen tarjoamaa kattavaa hiusten ja kynsien hyvinvointia erityisesti naisille.

 

Kokonaisvaltaista hiusten ja kynsien hyvinvointia

Biorion on kotimainen tuotesarja kaikille naisille, jotka haluavat huolehtia hiustensa ja kynsiensä vahvuudesta. Runsaasti biotiinia sisältävä ravintolisä tuo elinvoimaa hiuksille ja kynsille, ja shampoo, hoitoaine ja hoitoneste tukevat ravintolisän vaikutusta, tuuheuttaen ja elvyttäen hiuksia.

Uusi markkinointiviestinnän konsepti

REDin luoma Biorionin uusi markkinointiviestinnän konsepti “Vahvojen naisten vahvoille hiuksille” viestii kaikkien suomalaisten naisten sisäisestä vahvuudesta – ja siitä, miten Biorionin kattava tuotesarja auttaa huolehtimaan hiusten ja kynsien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kaikissa elämäntilanteissa, arjesta juhlaan.

Vahvaa näkyvyyttä medioissa

Uusi Biorion lanseerattiin marraskuussa 2018. Brändi on näkynyt vahvasti printissä sekä monipuolisesti apteekeissa (julisteet, halsterit, hyllypuhuja jne.). Lisäksi suunnittelimme ja toteutimme uudelle brändille mm. laajaa somemainontaa, vaikuttajayhteistyötä sekä tv-mainoksen.

 

Katso lisää RED-TÖITÄ >

Sanoista tekoihin.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Ja mietitään, millaisilla sanoilla ja etenkin teoilla lähdetään liikkeelle.

Ota yhteyttä