Apua yritysten kiertotaloustavoitteisiin

RED loi Lassila & Tikanojalle uuden ympäristöjohtamisen palveluja markkinoivan konseptin, joka henkilöityy vahvasti L&T:n Kiertotalousosaajiin ja heidän asiantuntemukseensa yritysten kiertotaloustavoitteiden edistämisessä.

 

L&T – KIERTOTALOUDEN KUMPPANI YRITYKSILLE

L&T haluaa olla kiertotalouden johtava kumppani, auttaen yrityksiä saavuttamaan vastuullisuustavoitteensa ja tuoden kilpailuetua perinteiseen kierrätyspalvelujen ja jätehuollon liiketoimintaan. Kampanjoinnin tavoitteena oli vahvistaa L&T:n Ympäristöpalveluiden sekä erityisesti ympäristömanageroinnin näkyvyyttä ja kiertotalouden asiantuntijamielikuvaa, sekä lisätä yritysten tietoisuutta palvelusta – ja kasvattaa myyntiä.

HUOMISEN KIERTOTALOUSOSAAMISTA

REDin luoman “Huomisen kiertotalousosaamista” -konseptin ytimessä ovat L&T:n Kiertotalousosaajat, jotka auttavat yrityksiä vähentämään jätemääriä, kehittävät kierrätysastetta ja sparraavat henkilökunnan osaamista. Näin yritysten vastuullisuustavoitteet muuttuvat todeksi, ja sekä ympäristölle että yhteiskunnalle luodaan hyvää – uusista raaka-aineista ja työpaikoista kestävään talouteen.

KIERTOTALOUSOSAAJAT ESILLÄ MEDIOISSA

Uusi konsepti lanseerattiin monikanavaisesti: kaiken ytimessä on verkkosivusto , jossa esitellään L&T:n Kiertotalousosaajat, L&T:n kiertotalouspalvelujen osa-alueet sekä referenssejä, joissa L&T on jo auttanut yrityksiä kiertotalouden saralla. Kampanjointi käynnistyi etusivun printtimainoksilla valtakunnan kärkilehdissä. Tätä tuettiin mm. monipuolisella somenäkyvyydellä, display-mainonnalla digimedioissa sekä mm. journalistisella yhteistyöllä Kauppalehden Studio-julkaisussa. Kiertotalousosaajien tarina jatkuu – tarkkaile ympäristöäsi ja yritysmaailmaa!

 

Katso lisää RED-TÖITÄ >

Sanoista tekoihin.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Ja mietitään, millaisilla sanoilla ja etenkin teoilla lähdetään liikkeelle.

Ota yhteyttä