Muovimuuvi: Oi maamme muovin kierrätysmaa mainosbanneri
Muovimuuvi: Oi maamme muovin kierrätysmaa mainosbanneri

MUOVIMUUVI MUUTTAA MAAILMAA – JA L&T:N LIIKETOIMINTAA

Muovimuuvi, REDin Lassila & Tikanojalle alkuvuodesta luoma muovinkierrätyskonsepti, kehittyy ja laajenee isosti – tukien L&T:n liiketoimintaa ja vauhdittaen samalla Suomen muovinkeräystavoitteita.

 

Kovia tuloksia aluekampanjoinnilla

Muovimuuvi on laajentunut vuoden 2019 aikana valtakunnalliseksi, levittäen helpon muovinkeräyksen ilosanomaa alueellisen ilmoittelun ja muovitempausten muodossa. Kampanjointi on tuonut tuloksia: elokuun loppuun mennessä Muovimuuvi on tuonut L&T:lle merkittävän määrän uusia tyhjennystapahtumia kuukaudessa.

Muovikarvia – Suomen suurin Muovimuuvi

Muovikarvia on L&T:n uusin ja suurin Muovimuuvi. Kyseessä on Merikarvialla sijaitseva, Suomen modernein muovinkäsittelylinjasto, jossa voidaan käsitellä entistä haasteellisempia muovilaatuja. Ja mikä parasta, kaikki muovi pysyy ja kiertää Suomessa. Mitään ei siis esimerkiksi rahdata Aasiaan muiden (ja ympäristön) riesaksi. RED konseptoi ja toteutti koko Muovikarvian lanseerausmarkkinoinnin, joka erottui näyttävästi mm. HS:n ja Satakunnan Kansan etusivuilla sekä verkossa. Muovikarvian lanseeraus yhdistettynä aktiiviseen aluekampanjointiin tukee ja kasvattaa L&T:n muovinkeräystavoitteiden lisäksi yhtiön liiketoimintaa.

Miljoonan suomalaisen tavoite puolivälissä

Lassila & Tikanojan tavoitteena on saada miljoona suomalaista muovinkeräyksen piiriin vuoden 2019 loppuun mennessä. Jatkuvan Muovimuuvi-kampanjoinnin ansiosta tavoitteessa ollaan jo puolivälissä (syyskuu 2019). Lähde sinäkin mukaan Muovimuuviin!

 

Katso lisää RED-TÖITÄ >

Sanoista tekoihin.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Ja mietitään, millaisilla sanoilla ja etenkin teoilla lähdetään liikkeelle.

Ota yhteyttä